Keresd legújabb saját márkás NOXIM FASHION ruháinkat.

2023 divatos öltözködési tippek

2023 divatos öltözködési tippek

A 2023-as divatban a női öltözködési stílus új szintet ér el, ahol az elegancia és a kényelem tökéletes egyensúlya jelenik meg. Az évek óta tartó casual trend továbbra is uralkodó marad, azonban az öltözködési stílusokban megjelenik az elegancia és a nőiesség is.

A kényelmes és laza viselet továbbra is az első helyen áll, de ehhez a kényelmes darabokhoz már lehet kombinálni elegánsabb és nőiesebb kiegészítőket. A bőr és a farmer visszatérő trendek lesznek, azonban az oversize fazonokat a testre simulóbb darabok váltják fel.

Woman Wearing Black and White Polka-dot Shirt With Black Short Shorts Holding Black Leather Tote Bag Sitting on White Concrete Bench

A tavaszi-nyári trendek között a pasztell színek dominálnak majd, mint például a babarózsaszín, a mentazöld és a halványkék. Az élénk és merész színek is megjelennek, mint például az élénk narancs és sárga. vagy 2023-as év színe a VIVA MAGENTA 18-1750.

A maxi ruhák, szoknyák és nadrágok továbbra is trendi darabok maradnak, melyekkel kényelmesen lehet mozogni, ugyanakkor elegánsan mutatnak. Azonban a szűk szabású darabok is visszatérnek, mint például a skinny farmer és a testhezálló ruhák.

A cipők terén a kényelmes és sportos darabok dominálnak, mint például a tornacipők és a sportcipők, melyeket bátran lehet kombinálni a nőiesebb darabokkal is. A szandálok és papucsok is trendi darabok maradnak.

A kiegészítők terén az arany és ezüst ékszerek mellett a nagy, látványos fülbevalók lesznek a legnépszerűbbek. Az ovális és a geometrikus formák dominálnak majd.

A hátizsákok és shopperek továbbra is trendi darabok maradnak, azonban a mini táskák is visszatérnek a divatba. A kendők és sálak is fontos kiegészítők lesznek.

A felsők között a különféle ujjmegoldások és a fodrok dominálnak, azonban a klasszikus darabok is jelen lesznek, mint például az ingek és a blúzok.

A smink terén a természetes és egyszerű megjelenés a trendi. Az egészséges és friss bőr, a természetes szempillaspirál és a nude színek lesznek a legnépszerűbbek.

Ha szeretnél az átlagosnál divatosabb lenni 2023-ban, akkor érdemes követned az alábbi tippeket

  1. Minimalista stílus: Az egyszerű, letisztult darabok sosem mennek ki a divatból, és a következő évre is jellemzőek lesznek. Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet a fehér ing, a farmer vagy a fekete ruha.

  2. Oversize: Az oversized kabátok és pulóverek stílusa továbbra is nagyon menő, és 2023-ban is divatosak maradnak. Az oversize darabok könnyedén beilleszthetők bármilyen stílushoz.

  3. Vintage darabok: A retró stílus mindig aktuális, és 2023-ban sem lesz másképp. Fedezd fel az ékszereket, a táskákat, a kabátokat és a nadrágokat a múltból.

  4. Neon színek: Ha szereted a merészebb színeket, akkor a neon árnyalatai 2023-ban a te választásod lehetnek. Divatosak lesznek a neon rózsaszín, zöld vagy narancssárga darabok.

  5. Áttetsző anyagok: Az áttetsző anyagok, mint például a csipke vagy a háló, továbbra is nagyon menők lesznek. Ezekkel az anyagokkal készült ruhadarabokkal szexi és elegáns megjelenést érhetsz el.

  6. Farmer: A farmer továbbra is az egyik legnépszerűbb anyag lesz a ruháinkban. Idén egyre népszerűbbek lesznek a színes és mintás darabok, és a farmer overallok is visszatérnek.

  7. Érdekes minták: A különféle érdekes minták, mint például a virágos vagy állatmintás darabok továbbra is nagyon divatosak lesznek. Ezekkel a darabokkal feldobhatod az egyszerűbb, unalmasabb összeállításokat is.

  8. Fodros ruhadarabok: A fodrok visszatérnek 2023-ban, és a ruhadarabokon kívül kiegészítőkön is megjelennek majd. A fodros blúzok, szoknyák és ruhák romantikus és nőies megjelenést kölcsönöznek.

  9. Széles lábú nadrágok: Az 1970-es évek ihlette széles lábú nadrágok visszatérnek, és nagyon divatosak lesznek a következő évben. Az ilyen fazonú nadrágokkal egy lazább, mégis elegáns összeállítást érhetsz el.

Full body of happy friends in fashionable summer outfits looking away and promenading on urban street in daytime

Az idei év divatjában az elegancia és a kényelem egyaránt fontos szerepet kap. A minimalizmus és a fenntarthatóság iránti igény nő, így a visszafogott színek és a klasszikus fazonok jönnek előtérbe. A retró és a vintage elemek továbbra is népszerűek maradnak, és megjelennek az oversized darabok és a farmer dzsekik is. A sportos elegancia trendje folytatódik, és a magassarkúk mellett a kényelmes cipők is helyet kapnak a női szekrényekben.

Mennyire találtad értékesnek a bejegyzést?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Értékelés számláló 0

Még nincs értékelés! Légy az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?


Értesítések engedélyezése OK Kösz nem