Akció

NXM-221 fehér 3 részes szabadidőruha

12.173 Ft

Noxim Fashion

Az NXM-221 3 részes szabadidő ruha, egy egyedi szabású női jogging szett. Vidám divatos színekben, extra kényelmes egyedi szabású női melegítő szettünk. A női melegítők nagyon kényelmes, praktikus darabok, ráadásul ma már a legmodernebb trendek szerint készülnek, így divatosak is. A szabadidőruhák sportoláshoz, kocogáshoz ugyannyira alkalmasak, mint túrázni, vagy akár nagy bevásárláshoz. Nem csak sportoláshoz, de relaxációhoz is választhatjuk ezt a viseletet.

A termék várható szállítási ideje: december 16, 2022

Ruha márka:
NOXIM FASHION

Ruha neve:
NXM-221 3 részes szabadidőruha

Ruha fazon:
Női szabadidő ruha, női jogging

Termék leírása:
Edzés után a legpraktikusabb ruhadarab egy divatos jogging. Nem kell bajlódni a azzal, hogy magunkra erőltessük, mint a farmernadrágot. Ahogy beköszönt a jó idő, egyre több időt töltünk a szabadba. A kerti partikhoz, a gyerekekkel való játékhoz is szükség van egy kényelmes ruhára. A jogging a legjobb választás ezekre az alkalmakra is. Ma már rengeteg lehetőségünk van arra, hogy ne tűnjünk slamposnak, hiszen a legújabb szabadidőruha modelljeink nagyon divatosak. Ilyen az NXM-221 3 részes női szabadidőruhánk is.

A nadrágrész hossza 92 cm.

Összetétele: 
Fehér-fekete jersey, poli és elasztán

Szín:  
Fehér

Méret:
S, M-L

Szállítási idő: 
Ez a termék limitált példányszámban készült raktárról elérhető. Várható szállítási idő 5 nap.

Brand

NOXIM FASHION

A NOXIM FASHION nem csak egy női divat ruha webshop, hanem egy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező varroda is. Így a nálunk készülő női divat ruháinkat magas színvonalon, szível lélekkel készítjük, olyanra tervezzük hogy mi is szívesen hordjuk.
Méretek

S, M-L

Színek

Fehér

Ruha fazon

Női szabadidőruha, Női jogging

Kezelés

30 C° -on kézi vagy gépi kíméletes mosás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NXM-221 fehér 3 részes szabadidőruha” értékelése elsőként