Keresd legújabb saját márkás NOXIM FASHION ruháinkat.

Kütyük, amik egy nőt is érdekelhetnek

Kütyük, amik egy nőt is érdekelhetnek

Manapság már a technikai eszközök és kütyük olyan szinten részévé váltak hétköznapjainknak, hogy már nem csak a pasikat érdeklik, de nekünk csajoknak is fontos szerepet töltenek be életünkben. Igaz hajlamosak vagyunk feláldozni a csúcs minőséget a szebb megjelenés oltárán de szerencsére manapság már a gyártók is rájöttek arra, hogy ne csak jót de nekünk nőknek is tetszetős eszközöket tervezzenek. Lássuk milyen kütyük lehetnek érdekes számunkra.

1. Menő okosóra, személyi edző a csuklódra szerelve

Mi sem vonzóbb, mintha egy kigyúrt személyi edző aki keményen diktálja az iramot edzéseid alkalmával. De az időhiányba szenvedőknek ideális társ lehet, egy fitnesz karkötő, vagy egy okosóra. Ezek a kis okos eszközök, remek társak a minden napi edzésekben, hiszen nem csak monitorozzák a testedzéseidet, de statisztikát is készítenek, amit ráadásul a telefonra telepített alkalmazáson keresztül profi tanácsokkal is eltudnak látni.

anonymous sportswoman checking smart watch and sitting on mat

2. Trendi wireless earbuds, szabadságon a kezed

Ki nem szeret a csajokkal csevegni órákon keresztül a telefonon? De persze mindannyian ismerjük azt az utálatos érzést, amikor fél óra elteltével, már kiáll a kezünk, vagy amikor próbálunk telefonálás közben egyéb dolgot tenni és vállunkkal szorítjuk a telefonunk az arcunkhoz.

Na ezen segíthet egy minőségi vezeték nélküli sztereó earbuds. Egy ilyen minőségi fülhallgatóval kényelmesen cseveghetsz a lányokkal, vagy a pasiddal, miközben mind két kezed szabadon marad így csinálhatsz bármit telefonálás közben. Ráadásul, ha éppen nem telefonálsz, minőségi zenehallgatásban is lehet részed utazás közben, anélkül hogy a telefonodba bedugott zsinór állandóan útba lenne.

cheerful woman having video call via laptop

3. Divatos vezeték nélküli billentyűzet, egy mobillal együtt zsebre rakhatod az irodád

Egy összecsukhatós billentyűzet ami ráadásúl vezeték nélkül tud csatlakozni a telefonodhoz, nagy segítség lehet ha otthon marad a laptop. Egy ilyen billentyűzettel, és okostelefonod segítségével, sok esetben megúszhatod a laptopod cipelését.

Szinte bárhol akár a parkban vagy akár a strandon, vagy nyaraláson, nagy segítségedre lehet ha valamit hirtelen el kell intézni a munkahelyen vagy egy rövid beszámolót akarsz e-mailben elküldeni a barátoknak a nyári nyaralás közben.

4. Trendi hordozható hangszóró, hogy bárhol party hangulatot varázsolj

Egy kicsi, hordozható hangszóró óriási bulihangulatot varázsol a lakásba, elég csak a telefonhoz vagy a laptophoz csatlakoztatni, és már pöröghet is a kedvenc Spotify-playlist. De egy divatos minőségi hordozható hangszóró ismérve az is, hogy hosszú akkumulátor idővel rendelkezik így, az egész napos strandolás alkalmával is remek szórakozást fog nyújtani neked és a barátaidnak. Ezek a kis trendi vidám színekben is kapható hangszórók könnyen elférnek a táskába.

black and white plastic tube on sand

5. Ébresztőfényes óra, varázsold be a napfelkeltét a hálószobádban

Több tanulmány is kimutatta, hogy az optimális ébredési folyamatba nagy szerepe van az egyre erősödő fénynek. Egy ébresztőfényes órával mintha egész évben nyár lenne: kellemes, természetes fényre ébredhetünk, a készülék ugyanis képes szimulálni a napfelkelte fényét. Ez jótékonyan hat a szervezet cirkadián ritmusára, jelezve, hogy eljött a megfelelő idő az ébredéshez.

Forrás: Sajtóanyag

alone bed bedroom blur

Mennyire találtad értékesnek a bejegyzést?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Értékelés számláló 0

Még nincs értékelés! Légy az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?


Értesítések engedélyezése OK Kösz nem