Keresd legújabb saját márkás NOXIM FASHION ruháinkat.

A divat ikonikus modelljeiről szól az Apple TV+ új sorozata

A divat ikonikus modelljeiről szól az Apple TV+ új sorozata

Az Apple TV+ berendelte a ’90 évek ikonikus szupermodelljeiről szóló új dokumentum sorozatát “The Supermodels” címmel. A ’90-es években 4 nő fenekestől forgatta fel a divat szakmát, és lettek talán minden idők legismertebb szupermodelljei. Naomi Cambell, Cindy Crawford, Chirsty Turlington és nem utolsó sorban Linda Evangelista a modell szakmában olyan sikereket értek el mint az általuk bemutatott világmárkák és azok világhírű tervezői. A sorozat, betekintést nyújt a sztársághoz vezető útjukba, a világ leghíresebb kifutóiba, a legnagyobb márkák bemutatóira, vagy épp a vörös szőnyeges partikon kialakult barátságokba is.

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Cambell, és Christy Turlington, Versace Őszi-Téli Fashion show 1991, Milánó, Olaszország

A sorozatot, az Imagine csapata készíti, a kétszeres Oscar-díjas dokumentumfilm készítő Barbara Kopple rendezi, és biztosak lehetünk benne, hogy ahogy minden eddigi Apple TV+ produktum úgy ez is, az érzelmeken keresztül, egyedi látványvilággal, és a legmagasabb színvonalon fogja bemutatni nekünk a ’90-es évek divat világát, bele értve azt is ami a csillogás alatt van. A dokusorozatban maguk dívák is megszólalnak, ráadásul már most is posztoltak az Instagramon keresztül a sorozattal kapcsolatban.

Sztárok a sorozatról

Naomi Cambell így nyilatkozott a sorozattal kapcsolatban:
“A nővéreim Christy, Linda, Cindy és én is, rendkívül izgatottak vagyunk, hogy megosztják az életünket a nagyvilággal, és nem is lehetne erre jobb partner mint Brian Grazer és Ron Howard, akik egy álmot válik valóra a történetünk elmesélésével, és tudjuk tisztelettel nyúlnak hozzá a történetünkhöz. Reméljük, hogy a dokusorozatbeli utazásunk, világszerte ösztönzi, motiválja, és inspirálja a fiatalokat. Nagyon várjuk már ezt a nagy kalandot Barbara Kopple rendező vezetésével.”

Cindy Crawford hozzátette:
“Izgatott vagyok hogy újra találkozhassak a barátaimmal, együtt ünnepeljük ahogy a szupermodellek átlépték a divatipar hagyományos felfogásait és korlátait. Az akadémia díjas rendező Barbara Koppler segítségével azt tervezzük, hogy felfedezzük ezeket a dinamikus személyiségeket, a médiában és kultúrában zajló változásokat, amik segítettek formálni és meghatározni ezt az ikonikus időszakot.”

Linda Evangelista így nyilatkozott a sorozatról az Instagramon:
“Legalább annyira izgalmas számunkra, mint a nézőknek, hogy végre lehetőségünk lesz elmesélni a történetünket az Imagine zseniális csapatával együttműködve, Barbara Koppler irányitása alatt. Szeretnénk ha az emberek nem csak úgy látnák mint egyéni történetünk ünneplését, hanem a bátorság, az álmok, és a kitartás erejeként is.”

ChristyTurlington a sorozatról:
“Alig várom, hogy visszatekintsek erre a divatban töltött példátlan időre, amit ezekkel a hihetetlen nőkkel töltöttem együtt.”

Forrás:
Apple Tv NEWS

Mennyire találtad értékesnek a bejegyzést?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Értékelés számláló 0

Még nincs értékelés! Légy az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Értesítések engedélyezése OK Kösz nem