Keresd legújabb saját márkás NOXIM FASHION ruháinkat.

2020 nyári divatszínek

2020 nyári divatszínek

A színek kavalkádja a leginspirálóbb dolog a divatban. Az elmúlt években a világ legnagyobb kifutóit a 80-90 éves divat trendjei uralták, amik a gyönyörű, élénk, vibráló színekről szóltak. Nem lesz ez másképpen a 2020-as éveben sem, idén is a leggyönyörűbb divatos ruhák mind vibráló színekben pompáznak. Az idei évben sem kell lemondani a színek szerelmeseinek kedvenc színeikről, sok olyan trendi szín van ami vissza köszön a tavalyi nyárból. Megmutatjuk nektek mik a 2020-as nyári szín trendeket, amik a legnagyobb kifutókról egyenes a boltok polcain köszönnek vissza.

1. Flame Scarlet – Láng Vörös

Fényes! Bátor! Élénk! Pantone azt : “A láng vörös magabiztosságot és elszántságot sugároz.” Egy ilyen színben pompázó szett azt sugallja határozott vagy, magabiztos. A saját utadat járod, elszántan.

Csodálatos élénk vörös Flame scarlet a Pantome 2020 nyári trend színe. Próbáld ki ezt a szikrázó vörös árnyalatot egy szük farmerrel.

woman holding her hair
pantone flame scarlet

2. Biscay Green – Bizkaia zöld

A zöld tavaly óta annyira divatos, hogy 2020-ban is trend vezető szín maradt. Számos árnyalata és tónusa.

Idén is számos tónusával fogunk találkozni, de a pantome a Biscay Green árnyalatot jelölte ki. Nem véletlen hiszen ez a hűvös zöld vízszín a türkiz tengert a nyári utazásokat is jelképezi.

woman leaning on teal car

3. Saffron – Sáfrány

A Sáfrány az egyik legdrágább fűszer. A sárga telt borostyán sárga árnyalata, ami kimondottan jól áll a sötétebb bőrárnyalatokon. Meleg és élénk, de soha nem hangos – tökéletes fejezi ki mindazt amit a nyár jelent. A pantome Saffron trendi színe elegáns megjelenést biztost fehér vagy barna kiegészítővel.

woman sitting on bench

4. Classic BlueKlasszikus kék

Meglepő módon több zöld és kék jelenik meg a 2020 tavaszi-nyári kifutópálya színeiben. A klasszikus kék mélyebb és telítettebb mint a valódi kék, amelynek eleganciaszintje hasonló a zafír drágakőéhez. A klasszikus kék szín, a virágos ruhákban és öltönyökben is szerepel, a megfelelő kalappal vagy akár egy Flame Scarlett színű cipővel nagyon trendi darabok.

woman in blue long sleeve dress and red leather pumps

5. Chive – Metélőhagyma

Bár a metélőhagyma sokkal sötétebb, mint a neve, a mély, meleg árnyalatú de sötétebb, mint a millitary zöld, mégis ugyanolyan heves szín. A militarizmusnak nem volt olyan divathulláma tavasszal, mint télen és ősszel, tehát a metélőhagyma színt valójában az igazi utcai ruházat ihlette. A metélő hagyma az „egészséges és helyreállító harmóniát” képviseli ami egyre jobban az egészséges életmódot folytató emberek kedvence.

woman wearing green coat

6. Fade Denim – Halvány Farmer kék

A pantone 2020 nyári divat színei közül az egyik legkedveltebb szín kétségtelenül, a halvány farmer kék a Fade Denim. Ez persze nem véletlen, hiszen anélkül tudunk olyan szettet össze állítani vele ami a divatos farmer hatását kelti.

woman standing on brown rock near body of water
Pantone-fade-denim

7. Orange Pell – Narancshéj

Lehet hogy a narancs téli gyümölcs, de a színe nyári vibráló, életteli és nagyon vidám. A szemtelenül élénk narancshéj szín nem finomkodik, szinte belerobban a téli szürkeség utáni tavaszba, és felpezsdíti a levegőt. Az Orange Peel a 2020-as nyár egyik kedvenc színe lesz, különösen egy kis türkizkékkel kombinálva.

woman wearing red off-shoulder dress
pantome - orange peel

7. Mosaic Blue – Mozaik kék

A csodálatos mozaik kék a legforróbb nyári napokon emlékeztet minket a tiszta kék égboltra. A Mosiac Blue a nyári naptól lebarnult bőrhöz szinte kötelező szín választás. Könnyű nyári öltözetünk egyik gyönyörű darabja lehet egy ilyen színben pompázó darab.

woman sitting on brown wooden bench at daytime
Pantone - mosaic blue

8. Sunlight – Napfény sárga

Finom és lágy Sunlight, a kevésbé visszafogott 2020 tavaszi / nyári színtrendek egyike. Ez a kedves krémes sárga árnyalat kiváló választás a forró évszakokban, mivel belefér a meleg színpalettába, de ugyanakkor megnyugtató hatású is.

two women wearing yellow sleeveless dresses near brown brick

9. Coral Pink

Ez a meleg, őszibarack-rózsaszín harsány és olyan édes, mint egy érett, egészséges gyümölcs. Számunkra tökéletesen illeszkedik a tavaszhoz. A Corall Pink szín, tökéletes a tavaszi és nyári évszakokhoz. A ragyogó és terjedelmes ruhák helyett, a vékony Coral Pink szoknyák és blúzok megtöltik a gardróbokat.

woman holding purple lavender

10. Grape Compote – Szőlő kompót

Ez egy rendkívül lágy árnyalatú lila szín, amelyet magadra öltve az a kérdés motoszkálhat a fejedben, hogy: Miért is nem hordtam ezt korábban? A nagyszerű semlegesség színe, egy pompás megoldás arra az esetre, ha nem szeretnél bézs vagy szürke ruhát viselni. Eiseman szerint ezáltal a szín által spontánabbak, kreatívabbak leszünk. 

woman wearing purple top

Mennyire találtad értékesnek a bejegyzést?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Értékelés számláló 0

Még nincs értékelés! Légy az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?


Értesítések engedélyezése OK Kösz nem