Keresd legújabb saját márkás NOXIM FASHION ruháinkat.

Vásárlás egy divat webshopban

Vásárlás egy divat webshopban

Minden ki szeret vásárolni, de mi csajok meg kimondottan. Van úgy, hogy azért vásárolunk, mert szükségünk van valamire, van amikor azért mert egy esemény miatt szükséges egy új trendi rucit vennünk, sokszor meg nem is akarunk venni semmit csak sétálás közben meglátunk egy divatos kis darabot és nem bírjuk ott hagyni.

De akár egy szakítás, vagy valamilyen rossz élmény miatt is képesek vagyunk vásárlásba fojtani bánatunkat. Lássuk be, szeretünk vásárolni, akár indokkal, akár anélkül is.

női divat ruha vásárlás

Rohanó világunkban egyre nagyobb az igény az online vásárlásra

Manapság felgyorsult világunkban sokszor nem marad időnk arra hogy vásárlással üssük el az időt, így egyre nagyobb létjogosultságot kapnak az online divatplázák, női felső és alsónemű webáruházak.

Az egyre nagyobb városokban, egyre több ember él, így a forgalom és a tömeg is jelentősen megnőtt. Ennek okán sokszor még ha maradna is időnk elmenni vásárolni akkor sincs kedvünk órákat zötykölődni akár autóval, akár tömegközlekedéssel.

Ugyan csak növeli a webáruházak jelenlétét az idő hiány. Manapság a munka, a suli, vagy a család mellett nem mindig van arra lehetőség, hogy minőségi időt töltsünk el kedvenc időtöltésünkre a vásárlásra.

Happy young woman browsing phone on bed

Egy webshop 0-24 órában nyitva tartással üzemel, így akár egy relaxáló fürdő közben is tudunk válogatni a divat webáruházak termékei között.

Ruha vásárlás előnyei egy divat webshopból

Egy webshopból bárhol is vagy kényelmesen tudsz vásárolni

Talán az egyik legfontosabb dolog, hogy kényelmes, gyors, és a megrendelt ruháink mind házhoz jönnek. Online vásárlásra bárhol szakíthatunk időt hiszen kedvenc online piacterünk mindig nyitva van. Akár otthon tv nézés közben, akár munkába menet a metrón vagy a buszon utazva is válogathatunk a szebbnél szebb ruhák is kiegészítők között.

Válogass kedvedre, egy webshopban a ruhák rendszerezve vannak

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy egy boltba bementetek, és unott arcú vagy netán lekezelő modorú eladók fogadtak. Az is sok esetben előfordul, hogy a bolt termékei sztenderdekre zsúfolva vannak elhelyezve, így nem sokszor elsiklunk egy jobb kis darab felett. A divat webáruházakba, külön kategóriákba bontva találhatod meg azt a ruha típust amire épp szükséged van, ráadásul ha megtetszik valamelyik csak rákattintasz, és a termék oldalon nem csak képeken tudod megnézni, de a termék információs leírásban minden fontosabb információt megtalálsz.

Használd a kategóriákat, a szűrést, és a kívánságlistát, nézd meg a bolt ajánlásait

A hagyományos boltokkal ellentétben ahol nem mindig lehet megfelelő rendszert kialakítani, egy modern webshopban, szűrőket használunk arra hogy csak azt lásd ami téged érdekel. A szűrők segítségével beállíthatod hogy csak olyan ruhákat láss amiket keresel. Ez lehet egy ár tartomány, egy, vagy több általad beállított szín, de akár egy adott ruhatípusra is szűrhetsz. A legtöbb divat webáruház nem csak szűrőket használ hanem ajánlásokat is. Ezek általában a legtöbbet megtekintett, a legtöbbször vásárolt, vagy az akciós terméket mutatja meg neked.

A fejlettebb webáruházakban már saját kívánságlistát (wishlist) is létre hozhatsz, amilyen a NOXIMFASHION.HU is, amibe elmentheted azokat a divat ruhákat amiket később tervezel megvásárolni. Fontos tudni, hogy a kívánságlista csak regisztrációt követően tárolja el az általad megjelölt ruhákat. A belépést követően, a fiókodra kattintva bármikor előhívhatod.

A ruháid házhoz jönnek

Az egyik nagy előnyük az eddig taglaltak mellett, hogy a megrendelt termékeket házhoz szállíttathatod. Ezzel időt és energiát spórolsz, hiszen házhoz szállításnál, azt is megadhatod a szállítási címnél, hogy ne otthonodba, hanem a munkahelyedre, vagy akár egy családtagodhoz, barátodhoz szállítsák ki a megrendelt termékeket.

Akciós ajánlataink

Ha nem jó vissza küldheted

Elállástól való jog gyakorlása

Nem szabad megfeledkezni az elállási jogodról, illetve a garanciális csere lehetőségekről sem. Ahogy egy bolt esetében egy online webáruház esetén is jogodban áll, hogy elállási jogodat gyakorold az eladó felé. Erre 14 napod van. De fontos, hogy ha nem felel meg, vagy nem jó rád a választott ruha akkor azt mihamarabb jelezd az üzlet felé. A webáruházaknak egy un. ÁSZF (általános szerződési feltétel) -et kell feltölteniük, és aszerint kell eljárniuk. Ebbe többek között az elállástól való lehetőséget is le kell fektetniük.

Fontos tudni, hogy a legtöbb webáruházban, a termék vissza küldésének költsége a vásárlóra van hárítva, így a pénz visszafizetés nem tartalmazza a vásárlás vissza küldésének szállítási költségeit.

Cseregarancia

A csere garancia akkor érvényesíthető, ha a termék egyértelműen, a vásárlón kívüli okból adódóan hibás. Ebben az esetben egy un. visszaárú nyilatkozat segítségével tudod a hibás terméket vissza küldeni. Ezt vagy az ÁSZF-ben találod meg letölthetően, vagy külön menüpontban teszik elérhetővé a webshopok.

Ha érdelek hogyan használd az adataidat és mire figyelj vásárláskor, akkor olvasd el a hogyan vásárolj az interneten bejegyzésünket.

Mennyire találtad értékesnek a bejegyzést?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Értékelés számláló 0

Még nincs értékelés! Légy az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?


Értesítések engedélyezése OK Kösz nem